CEBAM Digital Library for Health

Medische informatie op maat, een muisklik van u verwijderd.

​Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de medische wereld is een uitdaging voor elke zorgverlener in de 21e eeuw. Het internet is hiervoor een onuitputtelijke bron van medische informatie. Vaak vraagt het echter veel tijd en moeite om de juiste gegevens te vinden. De CEBAM Digital Library for Health is uw oplossing.
Het is een schatkist aan onafhankelijke medische informatie die op een eenduidige manier wordt voorgesteld.
Eén enkel paswoord opent de deuren van een digitale bibliotheek met zowel vrije als betalende bronnen.
Gedaan met het surfen van de ene site naar de andere, weg met alle verschillende logins en wachtwoorden!

Wat is de CDLH?

De CEBAM Digital Library for Health is een elektronische medische bibliotheek (Medical Digital Library) die objectieve wetenschappelijke medische informatie aanbiedt via het internet.
Je vindt er nationale en internationale klinische richtlijnen, systematic reviews, de voornaamste internationale medische tijdschriften, literatuur samenvattingen en besprekingen evenals EBM handboeken (Clinical Evidence), geneesmiddeleninformatie en een databank van 3000 medische naslagwerken.

Voor wie is de CDLH?

De CDLH richt zich tot de brede waaier van Belgische zorgverleners binnen de gezondheidszorg zonder toegang tot grote universitaire databanken. Ze wil voor hen een brug slaan tussen de eigen (para)medische praktijk en onafhankelijke wetenschappelijke medische informatie op het internet. Zo wordt wetenschappelijke medische praktijkvoering en het levenslang leren voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker gemaakt.
Opgelet: de CEBAM Digital Library for Health is NIET beschikbaar voor commercieel gebruik of commerciële organisaties.

Naar de CEBAM Digital Library for Health .
Aanmelden »
Bekijk onze toekomstige activiteiten .
Activiteiten »